marți, 24 iulie 2012

Frigarui cu sos





Ingrediente pentru 5 portii:

Pentru frigarui:
- muschi de vita - 500 g
- ardei gras taiat cuburi - 300 g
- ciuperci proaspete - 200 g
- condimente: cimbru, sare, piper

Pentru sos:
- iaurt - 200 g
- usturoi - 20 g
- castraveti verzi - 100 g
- menta - 3 g
- sare

Mod de preparare:
Prima data se prepara sosul, amestecand iaurtul cu usturoiul, castravetii verzi taiati cubulete, menta si putina sare. Se lasa la rece o jumatate de ora, timp in care pregatim frigaruile. Carnea de vita se taie cuburi si se asezoneaza.
Toate ingredientele pentru frigarui se infig in betele de bambus, alternind ardeii cu carne si ciuperci. Se frig pe gratar si se servesc cu sosul de iaurt si menta. Un deliciu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu